EMB-test

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende klinische verhaal van de cliënt. Daarnaast wordt er gecontroleerd op een aantal aanvullende waarden. De testmethode geeft inzicht in de vitaminen en mineralen-waarden en absolute tekorten. Ook kunnen voedingsintoleranties en hormonale disbalansen uit deze test komen. 

Ik vind de test zelf méga waardevol en zie hem dan ook als een prachtige investering in jouw lichaam en gezondheid. Meestal kom ik een heel eind met het verhaal wat ik hoor tijdens een intake en vervolgconsulten, maar zo'n test geeft netjes zwart op wit de bevestiging van mijn vermoedens. Voor jou als cliënt is het fijn om dit te hebben en mee aan de slag te gaan. 
Meer info? Zie dit filmpje dat ik speciaal heb opgenomen om uit te leggen over de EMB-test + enkele voorbeelden van mogelijke uitslagen!
De EMB-test kan je bij mij laten afnemen in Leiden of in Pijnacker  (omgeving Rotterdam) of je krijg de kit opgestuurd en ik begeleid je online.
De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest en ze vervangen niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek, en adviezen n.a.v. deze EMB-test vallen onder natuurgerichte geneeswijzen.