Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: How doterra has changed my life

How doterra has changed my life

How doterra has changed my life

And how it can change your life too!

Where my journey started

Vorig jaar zomer kocht ik een setje oliën tijdens een te gekke workshop op een zonnige zaterdagochtend in Haarlem. Ik had toen al mijn eigen orthomoleculaire praktijk en werkte met verschillende brands samen om hoge kwaliteit, begeleiding én natuurlijke producten aan mijn cliënten te kunnen bieden. 
Ik riep al een paar maanden dat ik zo erg van geuren en kleuren hou en dat ik daar meer mee wilde doen, misschien in een retreatvorm vorm..? En toen, out of the blue, werd ik via via op de hoogte gebracht van een workshop over essential oils. Ik had geen idee wat het precies inhield, maar ik had niks te doen en dacht why not?! ;) 
Na het ruiken van de peppermint en wild orange was ik eigenlijk al om. Ik had door stressvolle tijden nog wel eens last van spanningshoofdpijn en kon erg in m'n hoofd zitten. De Wild orange gaf mij meteen zo'n fijn, vrolijk en veilig gevoel en de Peppermint verlichtte mijn hoofdpijn binnen enkele minuten. Ik zoog alle informatie op als een spons!
De vrouwen die aanwezig waren, de geuren, het weekend, de zon: alles klopte & het was voor mij een teken dat ik hier iets mee moest doen.  
Ik bestelde na de workshop de family essentials kit; dit zijn de 10 meest gebruikte oliën and oh man wat heb ik ze inderdaad veel gebruikt haha ;). 

And so it continued

Er ging een hele nieuwe wereld voor me open waar ik heart first volledig in ben gedoken. Ik heb me ondergedompeld in kennis, de vrouwen in de The Next Step Community en natuurlijk de oliën zelf. I fell in love. Alles wat we hier deelde, maakte en ervaarde paste (en past ;)) precies bij mijn visie. De oliën zijn 100% puur (CPTG keurmerk) en dus de beste natuurlijke remedie, je kan ze inzetten voor zowel mentale als fysieke ondersteuning, het gaat om zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw gezondheid i.p.v. afhankelijkheid van medicatie/onderzoeken/artsen etc. te creëren en je kan het delen met iedereen die je liefhebt!
Ik heb veel geëxperimenteerd en wat vond ik dat leuk! Bij alles wat er gebeurde, zei ik 'daar heb ik wel een olietje voor' of 'zal ik wat olie pakken? Dat helpt' It drove my friends nuts sometimes, whoops! Maar ze konden niet anders dat beamen dat het inderdaad helpt! Van kleine incidentjes, zoals een brand- of schaafwond, een insectenbeet of een blauwe plek tot het balanceren van je hormonen, het ondersteunen van je ontgifting, het oplossen van acné of andere huidproblemen en het boosten van je mentale gezondheid en geluk, zodat je misschien wel van je antidepressiva of angstmedicatie af kan stappen op een natuurlijke prachtige manier.

Building a brand

Na het experimenteren, wist ik het al vrij snel zeker: ik ga dit delen met de hele wereld. Ik was namelijk verbaasd dat ik destijds, en met mij vele anderen, niks af wist van deze magic bottles. 

Wat had ik de oliën graag tot mijn beschikking gehad in de tijden dat ik zo depressief was, of toen ik jaren niet uit bed kwam omdat ik zoveel buikpijn had en niks kon eten en de keer dat ik een jaar lang geen menstruatie meer had. We can't turn back time, maar wat ik wel kan doen is deze prachtige oliën met de wereld delen en anderen helpen op hun zoektocht naar vrijheid, gezondheid en geluk. So that's what I'm doing now!

Join me

Ik ben altijd op zoek naar mensen die mijn team willen versterken en samen met mij dit avontuur verder aan willen gaan. Dus: ben jij helemaal into: gezondheid, energetische geneeskunde, natuurwetenschappen, healings, breath work, reiki, yoga, zelfontwikkeling, human design of heb je misschien al een beauty salon,  eigen praktijk of bedrijf en wil je graag hormone-friendly & low-tox solutions voor jou, je familie én je customers? Misschien ben je op zoek naar een extra aanvullend inkomen naast je baan? You can! Stel je eens voor: je hebt een natuurlijke, pure en duurzame oplossing voor jouw haaruitval of acné, voor jouw slaapproblemen, lack of energy, voor jouw vriend(in) zijn of haar buikklachten, voor jouw kindje's waterpokken of koorts. And the best is yet to come: met die prachtige oplossingen kan jij jezelf voorzien van een inkomen. Ik zeg altijd: die twee kunnen hand in hand gaan. Je deelt de oliën vanuit oprecht enthousiasme, omdat je wéét hoe life-changing ze kunnen zijn. Hoe gaaf is het dan dat je vanuit dat inkomen nog meer kunt geven? Nog meer kunt ontvangen? Jouw steentje kan bijdragen aan een mooiere & gezondere wereld. 

Ik ben terecht gekomen in zo'n warm bad, zo'n liefdevolle community van jong en oud, man en vrouw en zoveel verschillende expertises. Ik leer iedere dag weer meer over mezelf en over het leven. Geen lonely ondernemerspad, maar een groep gelijkgestemden die jou begrijpen en jou willen helpen. 

It has been one hell of a rollercoaster and I'm so excited for what comes next (spoiler alert: so much good stuff!) 

how doterra can change your life

Voel je nu in every fiber of your being: dat wil ik ook?! Hit me up! Volg dat gevoel, want dat weet de weg. De vraag is nu alleen nog: are you brave enough to follow it? To jump? To take the risk? To listen to that gut feeling? I hope you do! Onthoud: er is nooit een perfecte tijd ;) 

Ik verwelkom je met open armen en leer je alles wat ik weet, maar ik zal je ook uitdagen om zélf op onderzoek uit te gaan, om te ontdekken waar jouw krachten & talenten liggen. 

In het nemen van verantwoordelijkheid, jezelf blijven uitdagen, willen groeien, willen leren en luisteren naar je hart: dáár ligt onze kracht en onze wijsheid. 

En lieve jij: vanuit daar kan jij de wereld veranderen.

 

Boek hier een 1:1 call met mij & laten we praten over de eindeloze mogelijkheden en kansen. 

 

Lots of love,

Merel

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Read more

Hoe ga je om met je hooggevoeligheid (HSP)?
Gezondheid

Hoe ga je om met je hooggevoeligheid (HSP)?

Wanneer je een High Sensitive Person (HSP) bent, ben je gevoelig voor zo'n beetje alle prikkels. Fysiek en mentaal. Zo kan drukte, licht en geluid jou behoorlijk overstuur maken, maar ook fysieke ...

Meer informatie
5 best solutions for gut health
Essentiële oliën

5 best solutions for gut health

These supplements + oils are a game changer!   Snel last van een opgeblazen gevoel, buikkrampen, obstipatie of juist diaree? Of misschien eet je bijna niks meer, omdat je overal last van krijgt? H...

Meer informatie