Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Dit is de grootste fout die ik mensen zie maken wanneer ze met hun gezondheid aan de slag gaan..

Dit is de grootste fout die ik mensen zie maken wanneer ze met hun gezondheid aan de slag gaan..
Gezondheid

Dit is de grootste fout die ik mensen zie maken wanneer ze met hun gezondheid aan de slag gaan..

Ik hoor je denken: 'tell me more!' 

Wat voor gevoel krijg je bij deze titel en de 'tell me more' gedachte?
Excitement? Spanning? Angst? 

Welke het ook is, jouw lichaam ziet het als: stress en alert moeten zijn op wat er komen gaat en dát is precies waar het mis gaat.

 

We zijn met z'n allen zó gefocust op good vs. bad, op streven naar perfectie en dit brengt zo veel stress met zich mee. Trust me: ik heb cliënten gesproken die de laatste maanden paniekaanvallen krijgen van alles wat er op het internet en social media kanalen te vinden is.. Is dat waar we heen willen? I don't think so!

Het gaat om balans, om overgave, om bewuste keuze's maken, om soms kiezen voor wat goed is voor je ziel en je hart, om loslaten.

Er bestaat namelijk geen perfectie, ook niet als het om gezondheid draait. Ik eet bijna iedere dag chocola, ik drink ook een wijntje, ik gebruik nog steeds wel eens 'hormoon verstorende' producten, maar THAT'S LIFE. Oh jongens, wat zou het saai zijn als we alles volgens de regels doen en er geen ruimte is voor flow & fun ;) 

Life has to be lived.

Het erom dat je niet gaat voor het ene of andere uiterste, dat je niet doorslaat, maar altijd weer terugkomt bij die basis, dat fundament waarop je weet dat je kunt bouwen en vertrouwen.

Ik ben groot voorstander van jezelf voeden i.p.v. vullen, natuurlijke producten gebruiken en gezonde keuze's maken, MAAR dat laatste betekent voor mij een gezonde relatie met mijn heart & soul onderhouden en soms houdt dat in: sporten, clean eating, vroeg naar bed en andere keren: een lekker wijntje (of twee) in de zon op een late zomeravond, een keertje langs de friettent in de stad of op de bank blijven zitten en de yoga-les afzeggen.. ;)

It's all about balance!

Ben je op zoek naar die balans? Vind je het nog moeilijk? I'm here to help! Stuur me vooral een berichtje op merel@hetheleplaatje.nl of plan een afspraak in via  calendly.com/hetheleplaatje 
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! See you soon xxx
Liefs,
Merel

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Read more

Lees hier alles over de merken waarmee ik samenwerk + claim korting!
Essentiële oliën

Lees hier alles over de merken waarmee ik samenwerk + claim korting!

Het brand 'Het hele plaatje' waarbij ik kijk naar het héle plaatje rondom iemand zijn gezondheidsklachten, bestaat uit 2 subbrands: Vitakruid & doTERRA. Vitakruid biedt hoogwaardige supplement...

Meer informatie
Heb je echt suppletie nodig?
Gezondheid

Heb je echt suppletie nodig?

Deze vraag krijg ik regelmatig en: I get it. We eten redelijk gezond, voldoende groenten en 2 stuks fruit op een dag, we gaan af en toe naar de sportschool en wandelen met de hond. Dus alles in or...

Meer informatie