Lees hier alles over de merken waarmee ik samenwerk + claim korting!

Het brand 'Het hele plaatje' waarbij ik kijk naar het héle plaatje rondom iemand zijn gezondheidsklachten, bestaat uit 2 subbrands: Vitakruid & doTERRA.

Vitakruid biedt hoogwaardige supplementen voor uiteenlopende gezondheidsprioriteiten. Ze zijn mega transparant en verspreiden zelf ook waardevolle kennis door middel van Masterclasses, webinars, opleidingsdagen en hun sociale media. Als trouwe partner krijg je met de code hetheleplaatje10 korting op al hun supplementen. Een paar van mijn favorieten:

- Magnesium tauraat: hormonale disbalans, hoofdpijn, spierspanning en darmklachten.

- Vit D3&K2: werkt samen met magnesium + verantwoordelijk voor gezonde en sterke botten en gewrichten. Daarnaast ontdek ik bijna altijd een vitamine D tekort bij cliënten met vermoeids- of burn-out klachten.

- Gebufferde vitamine C: bij o.a. hooikoorts, griep, corona, slechte leverontgifting en histamine-intolerantie.  

 

DoTERRA is hét internationale essentiële oliën merk. Met 100% pure oliën en volledige transparantie claimen ze de nummer 1 plek op het wereldtoneel. De oliën zijn veilig te gebruiken voor jong en oud, sterk en ziek, man en vrouw :) 

Enkele voorbeelden:

- Lemon: ondersteunt de ontgifting en geeft frisse energie

- Zengest: helpt bij buikongemakken, PDS, opgeblazen gevoel. Lees hier meer!

- Peppermint: bij maagzuur, hoofdpijn, gebrek aan focus

- Clary Calm: helpt bij een hormonale disbalans, laag libido en pijnlijke menstruatie

 

Interested?

Hier lees je nog meer & kan je een gratis consult inplannen om te kijken of de oliën iets voor jou of jouw bedrijf zijn. Op deze manier kan je 25% korting krijgen op de oliën! 😍

En hier kan je het gratis e-book downloaden wat ik speciaal heb geschreven voor degene die geïnteresseerd zijn in de oliën. 

Liefs,

Merel

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd