Your body is your home

Lieve jij die dit leest! 

Jouw lichaam is zo mooi en wil zo graag voor jou zorgen, maar ze heeft echt jouw hulp en aandacht nodig. 

Probeer eens in plaats van alleen de delen te zien die jij niet mooi vindt, te kijken naar de delen die jij wel mooi vindt! De delen die jou maken tot het prachtige mens dat je bent. Kijk eens naar jezelf door de ogen van iemand anders: je ouders, je beste vriend(in), je partner. Denk jij dat hij of zij jou ziet zoals jij jezelf ziet? No way! Zij vinden jouw neus/borsten/billen/buik/tenen (vul maar in..) prachtig en uniek en helemaal bij jou passen. 

Wees daarom niet zo streng voor jezelf. Het is zo niet nodig. Je bent niet hier op aarde gekomen om te diëten, jezelf te verachten en jezelf te verstoppen. Je bent hier gekomen om in jouw volle kracht te gaan staan en jouw talenten te delen met de wereld. It's all about what is inside of you! 

Laat jouw lichaam met je mee dansen door het leven, want dat verdien je! Laat je belemmerende overtuigingen over hoe een lijf er uit 'hoort' te zien los en schrijf jouw eigen waarheid. Schrijf jouw eigen prachtige unieke verhaal. Jij staat aan het roer van jouw leven, dus laat je nooit wijs maken dat je in een bepaald hokje moet passen. Be bold. Be you!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd